Over ons

One Way Plastics produceert in eigen beheer vanuit een state-of-the-art machinepark. Het assortiment One Way premium piping bags wordt wereldwijd geëxporteerd. Door de strenge interne kwaliteitscontrole voldoen producent One Way Plastics en het label One Way aan alle relevante Europese en Amerikaanse richtlijnen voor kwaliteit en voedselveiligheid.

Kwaliteit en borging

One Way staat borg voor de kwaliteit van het complete assortiment. Om dit te garanderen is de productie gecertificeerd en gekwalificeerd volgens de internationale standaarden. Zonder deze onafhankelijke inspecties houden de keurmerken geen stand. De interne kwaliteitsdienst houdt 24/7  de consistentie in sterkte, flexibiliteit en kleurstelling in het vizier. Het bewijs is objectief en onafhankelijk: sinds 2010 vindt jaarlijks met succes de BRC-certificering plaats.

Een gedachte die me nooit meer loslaat

Hoe raakt iemand in de ban van één klein detail uit de professionele keuken? De geschiedenis van One Way is die van zoveel niche spelers. Als verkoper van benodigdheden voor patissiers, zag ik klanten worstelen met de ouderwetse (stoffen) spuitzak. Daar moet een eigentijdse en meer duurzame oplossing voor bestaan, dacht ik. Mijn werkgever zag hier geen brood in. De gedachte aan een kunststof uitvoering van de spuitzak liet me nooit meer los. Daarom ben ik zelf gaan ontwikkelen. Eerst luisteren naar de gebruikers en niet meteen de meest voor de hand liggende oplossing kiezen, maar de beste. Uiteindelijk is het resultaat daar: One Way premium piping bags. Topkwaliteit als duurzaam en eigentijds alternatief. Gemaakt voor professionals in samenspraak met professionals.

Laat u inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en creëer. Geniet van de culinaire meesterwerken van uw -en een klein beetje mijn- hand.

Jan van der Straaten,
Founder One Way Plastics BV.